"Al onze gasten zijn laaiend enthousiast! Het eten heerlijk, het entertainment geweldig en de aankleding klopte helemaal. Bedankt voor het organiseren van deze fantastische avond!"

Hitachi

Bekijk deze case

De vraag van de opdrachtgever
Organiseer een uniek personeelsfeest voor 500 medewerkers van Hitachi

Zo maakten wij dit event tot succes
Wanneer je gasten over de vloer krijgt die wel wat gewend zijn, moet je met iets unieks komen. Iets waar iedereen blij van wordt. Welk thema past nou beter bij een Internationale groep dan het Wereldse thema? Iedere zaal had zijn eigen thema en zijn eigen, bijpassende decoratie. Van Azië naar Nederland met een uitstapje naar het Wilde Westen. We startten de avond in de tropen met een fantastische steelband. Gedurende de avond was er in de gehele locatie van alles te doen. Sushi rollen in Azië, een gokje wagen in Las Vegas, kaas proeven in Nederland en door naar de karaokebar. Voor ieder wat wils!

Extra Puur* Effect
Hoe creëer je memorabele momenten waar iedereen nog lang over napraat? Met ludiek entertainment natuurlijk! Wij weten als geen ander wat gezelschappen lekker los maakt. Zo zetten we een rodeostier neer waarop de gasten hun behendigheid testten, lieten we de Braziliaanse danseressen een limbo contest organiseren en zorgden we voor een fotohokje waar gasten op de foto konden met ludieke items. Onvergetelijk!

Details
Event manager:
Daisy
Bedrijfsnaam
Hitachi
Feestlocatie
Mereveld
Feestthema
Werelds feest
Aantal gasten
500
Heb je vragen?
Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Bekijk meer cases

Heb je vragen of speciale wensen?

Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel feesten en evenementen tot een groot succes gemaakt. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en tips.

Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons