"Onze werkplek was omgetoverd tot geweldige feestlocatie. Tot in de late uurtjes een geweldig feest gehad. Dank voor het organiseren van deze mooie ervaring!"

GameHouse

Bekijk deze case

De vraag van de opdrachtgever
Organiseer een feest op eigen locatie voor alle medewerkers van GameHouse

Zo maakten wij dit event tot succes
Kantoorpanden omtoveren tot feestlocatie, dat is waar wij goed in zijn. Altijd op zo’n manier dat de gasten niet het gevoel hebben op kantoor te zijn. En in dit geval ook nog eens in slechts een week tijd! De eerste offerte was een schot in de roos, het plannen verliep soepel, de opbouw ging als een speer en BAM: een knallend feest was het resultaat. Over de top winterse decoratie, een goede DJ, twee barpunten en uniek entertainment. Dé ingrediënten voor een goed feestje. Maar belangrijker? Goed gezelschap dat weet hoe je een feestje moet bouwen. Zodra de DJ het startsein gaf, bevonden alle gasten zich op de led dansvloer en dansten zij tot in de vroege uurtjes.

Extra Puur* Effect
Bij Puur* kijken we bij het organiseren van entertainment altijd naar de interesses en behoeften van onze gasten. Hoe maak je medewerkers van een gamebedrijf blij? Met computerspelletjes van vroeger natuurlijk. Verschillende Nintendo 65 games waren aanwezig, maar ook Duckhunt, Mariokart en diverse SEGA games konden gespeeld worden. Ja hier kon iedereen zijn games hart ophalen!

Bekijk hieronder onze fotoselectie of klik hier voor het volledige album.

Details
Event manager:
Jordy
Bedrijfsnaam
GameHouse
Feestlocatie
Eigen locatie
Feestthema
Winter wonderland
Aantal gasten
500
Heb je vragen?
Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Bekijk meer cases

Heb je vragen of speciale wensen?

Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel feesten en evenementen tot een groot succes gemaakt. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en tips.

Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Deze website is het beste zichtbaar in portret modus...