"We praten nog na over deze bijzondere dag in Amsterdam. Alles was tot in de puntjes georganiseerd, helemaal geweldig!"

DYAS

Bekijk deze case

De vraag van de opdrachtgever
Organiseer een memorabele dag in Amsterdam ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum voor 200 medewerkers

Zo maakten wij dit event tot succes
Een speciaal uitje in Amsterdam organiseren ter ere van het bedrijfsjubileum: dat vraagt om een origineel dagprogramma. Gelukkig kennen wij Amsterdam op ons duimpje en weten we de beste locaties om gasten een speciaal gevoel te bezorgen. We ontvingen de gasten op een prachtige locatie aan het IJ met internationale allure: The Harbour Club. Hier meerde de luxe salonboot aan voor een rondvaart over de grachten. Na een uurtje varen stopte het schip aan de kade en begeleidden we de gasten naar het West Indisch Huis, een chique oase van rust in de drukke stad. Op de authentieke binnenplaats genoot iedereen van een luxe lunch, omlijst door de klanken van een jazz trio en de kunsten van een table magician. Na de lunch mochten de gasten weer aan boord voor deel twee van de rondvaart. De tocht eindigde bij The Harbour Club, waar de afsluitende borrel plaatsvond.

Extra Puur* Effect
Een 50-jarig jubileum is geen dagelijkse gebeurtenis. Daarom maakten wij dit bedrijfsevent met allerlei bijzondere extra’s nóg specialer. Petit fours met bedrijfslogo bij ontvangst, champagne aan boord om te toasten op het gouden jubileum en luxe amuse hapjes naar keuze. Daarnaast maakten wij Amsterdam nóg bijzonderder, want wij regelden een ontmoeting met het beroemde muziekbootje en een spectaculaire flyboard act onderweg. Ook waren er exclusieve proeverijen van kaviaar, oesters, pata negra en champagne tijdens de lunch. Puur genieten!

Details
Event manager:
Daisy
Bedrijfsnaam
DYAS
Feestlocatie
Diverse locaties in Amsterdam
Aantal gasten
200
Heb je vragen?
Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Bekijk meer cases

Heb je vragen of speciale wensen?

Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel feesten en evenementen tot een groot succes gemaakt. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en tips.

Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons