"Het was een super goed feest! Er heerst een positief gevoel, dus dat compliment mogen in je zak steken. Voor een volgende keer weten wij jullie zeker te vinden."

  Anita van den Hoven, Dehaco

  Bekijk deze case

  De vraag van de opdrachtgever
  Organiseer een bijzonder winterfeest op eigen locatie voor medewerkers en hun partners

  Zo maakten wij dit event tot succes
  Een dynamisch feest in winters thema? Daar draaien wij onze hand niet voor om! Onze Winter Wonderland Showgirls zorgden voor een warm welkom op de rode loper en voorzagen iedereen van een lekker glas prosecco. Om het feest gezamenlijk te starten, organiseerden we een korte quiz op maat. Met (in overleg samengestelde) vragen over het bedrijf, de medewerkers en wat algemene kennis krakers kwam de vrolijke sfeer lekker los. Vervolgens genoten de gasten van een smakelijk diner in buffetvorm. Lekker eten en kletsen zonder “vast te zitten” op een plek, maar gezellig van tafel naar tafel hoppen. Daarna barstte het feest echt los. De DJ draaide muziek naar wens van het gezelschap. Ter afwisseling vermaakten de gasten zich opperbest aan de casinotafels, op de ski simulator en genoot iedereen van de verbluffende kunsten van de sneltekenaar en tafelgoochelaar. Puur genieten!

  Extra Puur* Effect
  De voor iedereen alledaagse bedrijfshal werd compleet omgetoverd tot feestlocatie. Buiten rolden we de rode loper uit en lichtten we de locatie prachtig uit met blauw-paarse LED-verlichting. Binnen werd de bestaande ruimte kleiner gemaakt met zwart pipe & drape voor een knusse sfeer, afgemaakt met een loungehoek en diverse maten statafels waar gezellig aan geborreld en gegeten werd. De ruimte was verder ingericht met een bar, cocktailbar en goed georganiseerde garderobe. Tevens zorgden we voor sneeuwdekens, sneeuwpoppen, ski’s, zilveren helium ballonnen, diverse Winter Wonderland visuals en overige winterse attributen. Aan het plafond hingen een aantal mega ballonnen voor een magische sfeer, aangevuld met winterse decoratie en diverse trosjes ballonnen. Tot ziens alledaagse werkplek, welkom in Winter Wonderland!

  Details
  Event manager:
  Nikki
  Bedrijfsnaam
  Dehaco
  Feestlocatie
  Eigen locatie
  Feestthema
  Winter wonderland
  Aantal gasten
  85
  Heb je vragen?
  Bel ons op 088-7887020

  Vandaag tot 17:30

  Stuur ons een bericht

  Ga naar het contactformulier

  Chat met ons

  Bekijk meer cases

  Heb je vragen of speciale wensen?

  Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel feesten en evenementen tot een groot succes gemaakt. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en tips.

  Bel ons op 088-7887020

  Vandaag tot 17:30

  Stuur ons een bericht

  Ga naar het contactformulier

  Chat met ons

  Deze website is het beste zichtbaar in portret modus...