"Wederom een geweldig feest met dank aan Puur Feesten. Dank jullie wel!"

Dehaco

Bekijk deze case

De vraag van de opdrachtgever
Organiseer een Halloween feest op eigen locatie voor 85 gasten

Zo maakten wij dit event tot succes
We lichtten de alledaagse bedrijfsloods van Dehaco uit met bloedrood licht en begeleidden de gasten van kantoor naar de feestlocatie. Vanaf dat moment begon de freaky horror night al; een van onze professionele acteurs joeg het gezelschap de stuipen op het lijf tijdens de wandeling. Aangekomen bij de ingang werden de gasten verwelkomd door de Freaky Horror Babes met een bloederige prosecco. De locatie was volledig omgetoverd tot griezelpaleis. Zo waren er diverse soorten vleermuizen en spinnen, maar ook grafzerken, revolvers en andere griezelige items aanwezig. De avond startte met een dinerbuffet met een gevarieerd menu zodat iedereen naar zijn smaak te eten had. Na een gezellig diner barstte het feest los. Uit de boxen klonk Michael Jackson’s thrillers, zombies kwamen binnen en openden de dansvloer met een griezelige dans. Al snel begaven de gasten zich onder de zich onder de zombies en werd er flink gefeest. Daarnaast was er vermaak in de vorm van tarotkaarten, een schminkartiest, casino tafels en een fotohoek met griezelige items.

Extra Puur* Effect
Een feest is natuurlijk leuk, maar nog leuker is als je van te voren nog even nader tot elkaar komt. Daarom verzorgden wij voor de start van het feest een mobiele escape room. Dé manier om een groep een gezamenlijke ervaring te geven die verbindt, verbaast en bloedstollend spannend is. We toverden het kantoor om tot escaperoom in griezelig VOC-thema. De scheepsbel luidde en het spel ging van start. Alle opvarenden hoorden dat de Eenhoorn binnen een uur zou vergaan. Eén uur om het schip te redden, één uur om – door middel van uitdagende puzzels – met elkaar de veilige haven te bereiken. Dat leverde zeker gespreksstof op voor tijdens het feest!

Details
Event manager:
Nikki
Bedrijfsnaam
Dehaco
Feestlocatie
Eigen locatie
Feestthema
Halloween horror night
Aantal gasten
85
Heb je vragen?
Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Bekijk meer cases

Heb je vragen of speciale wensen?

Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel feesten en evenementen tot een groot succes gemaakt. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en tips.

Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons