"Alsof we zes feesten hebben gehad in plaats van één. Top georganiseerd!"

Crop

Bekijk deze case

De vraag van de opdrachtgever
Organiseer een bijzonder jubileum voor vennoten, partners en personeel met verschillende onderdelen in het programma: een receptie voor 150 personen, een diner voor 50  personen en een feestavond voor 190 personen.

Zo maakten wij dit event tot succes
Een gave locatie en een programma dat naadloos in elkaar overloopt… Dat was onze kracht bij dit evenement! De receptie was informeel maar goed. Een lekker hapje en drankje en een gezellig samenzijn. De receptie liep over in een diner met dezelfde sfeer. De feestavond was zoals deze moest zijn: één groot feest waarbij iedereen het optimaal naar zijn zin had!

Extra Puur* Effect
Waarom zou je voor één sfeer kiezen als je op een feest meerdere belevenissen kunt creëren? We deelden de locatie op was opgedeeld in meerdere ruimtes en in elk gewelf was een thema gecreëerd. Een fantastische steelband, tropische cocktails en een spectaculaire Rio Carnaval Show. Er was een casino en een echt Hollands café. In de plenaire feestruimte werd een fantastische band afgewisseld door een DJ. Voetjes van de vloer!

Details
Event manager:
Daisy
Bedrijfsnaam
Crop
Feestlocatie
Fort Voordorp
Aantal gasten
350
Heb je vragen?
Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Bekijk meer cases

Heb je vragen of speciale wensen?

Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel feesten en evenementen tot een groot succes gemaakt. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en tips.

Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons