"Een feest vol verrassingen, iedereen heeft zich geweldig vermaakt en is vol lof. Heel erg bedankt voor de strakke organisatie."

Bekijk deze case

De vraag van de opdrachtgever
Verras de medewerkers van Cofely met een spetterend personeelsfeest

Zo maakten wij dit event tot een succes
Een event organiseren voor een terugkerende klant is geweldig! Je weet precies wat je van elkaar kunt verwachten en weet wat er nodig is om een event tot een succes te maken. Ook nu regelden we weer alles tot in de puntjes, zoals de klant van ons gewend is. Van vervoer tot ontvangst, van aankleding tot afsluiter: de gasten voelden zich op en top VIP. De ultieme sfeer waarin iedereen zich vrij voelde om lekker te dansen en een goed feestje te vieren.

Extra Puur* Effect
Wij laten onze gasten graag voelen dat ze zes feestjes hebben gehad in plaats van één. Daarom creëerden we meerdere ervaringen in één. Waar in het pand je ook was, overal was het feest met diverse thema’s en bijpassend entertainment. De grote foyer is ingedeeld als echte feestzaal met een fantastische band. Maar niet alleen daar was het feest, ook in de Hollandse Hoek ging het los. Een zanger, DJ, karaoke: niks was te gek. Een knallend feest met voor ieder wat wils!

Details
Event manager:
Edward
Bedrijfsnaam
Cofely
Feestlocatie
Aantal gasten
1100
Heb je vragen?
Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Bekijk meer cases

Heb je vragen of speciale wensen?

Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel feesten en evenementen tot een groot succes gemaakt. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en tips.

Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons