De vraag van de opdrachtgever

Organiseer een fan-tas-tisch verjaardagsfeest voor mensen die door de jaren heen al wel wat gezien hebben en wat gewend zijn. Verbaas ons!

Zo maakten wij dit event tot succes

Voor iedereen  was deze dag één grote verrassing. Bij het ontvangst kregen alle gasten een bandje met hierop een nummer, nietsvermoedend werd de groep dus al in groepjes ingedeeld. Wat zij niet wisten, is dat iedere groep een band zou vormen en dat zij gedurende de dag hun act zouden oefenen en uiteindelijk zouden opvoeren. Voor dit optreden is aan alles gedacht: van choreografietraining tot het zoeken van je geselecteerde outfit waarna ook je haar en make-up nog werd gedaan. Een totale make-over! De repetities vonden plaats in het prachtige Tobacco Theater en het bijzonder Mayer Manor.   Nadat alle groepen alle verschillende repetities achter de rug hadden, konden zij genieten van een welverdiende borrel. Deze borrel vond plaats in het prachtige Mayer Manor, hier stonden heerlijke vegan hapjes en drankjes klaar. Het leuke van alles was dat ook dat het moment was dat alle gasten elkaar pas voor het eerst zagen in hun bandoutfits en zij met elkaar konden praten over de dag.

Wij nemen je alle organisatorische taken uit handen; van uitnodiging tot de foto’s na afloop

Extra Puur* Effect

Na de optredens van de bands, hebben alle gasten zich weer kunnen omkleden en konden zij genieten van een heerlijk diner. Tijdens het diner van de gasten hebben wij de grote zaal van Tobacco omgetoverd tot feestzaal en stond voor na het diner de band “SuperCharged” al klaar voor het echte werk, een groot dansfeest. Tijdens dit gehele proces was Puur* Events de spil in het web. Ruim 3 kwart jaar zijn wij bezig geweest met de voorbereidingen van dit bijzondere project wat wij met veel liefde en plezier hebben gedaan. Toen op de dag alles wat we bedacht hadden samenkwam was dat echt fantastisch om te zien.  We hebben de klant een geweldige verjaardag bezorgd en dat was waar het om ging.

Puur Feesten
Sophie

 

Meer informatie

Stel je vraag via onderstaand formulier. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie van ons.

    Enkele keren per jaar nieuwsbrieven / advertenties
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.