"Graag willen wij jou en Puur bedanken voor deze super dag! Iedereen heeft genoten en we hebben heel veel leuke reacties gehad. Iedereen zit vandaag met een glimlach de foto’s te bewonderen. Ook super fijn dat jullie die dag aanwezig waren. Het was een dag om nooit te vergeten. Nogmaals bedankt!"

Melissa Kroon, RS Components

Bekijk deze case

De vraag van de opdrachtgever
Een compleet avondprogramma met verschillende wow effecten.

Zo maakten wij dit event tot succes
De gasten werden bij het Victoria Hotel te Amsterdam warm onthaald voor een luxe overnachting. Vervolgens stond er een touringcar klaar om de gasten naar de eerste locatie te brengen: Het Bosch. Hier werd een bijzondere walking dinner geserveerd. Na het diner lagen er twee trendy rondvaartboten klaar voor een transfer naar de feestlocatie. Na een uur varen werden de gasten afgezet bij de Sint Nicolaaskerk en werden de gasten begeleid naar feestlocatie Level Eleven. Hier stond de champagnetoren klaar, zodat iedereen met een glas champagne in de hand genoot van het prachtige uitzicht. De feestavond bood voor ieder wat wils: een LED dansvloer, twee casinotafels, een fotohokje en een waanzinnige DJ. Voor het VIP gevoel deelden onze oestermeisjes heel de avond heerlijke oesters uit er gedurende de avond oesters. De avond werd afgesloten met een optreden van Wesly Bronkhorst. Een onvergetelijk feest!

Extra Puur* Effect
Een diner, rondvaart, feest en overnachting in het Victoria Hotel…Klinkt als meer dan compleet! Of toch niet? Bij Puur* voegen we graag net dat beetje extra toe aan uw speciale avond. Zo vond iedere gast een Rituals verwenpakketje op de hotelkamer, begeleidde een steltenloopster in sprookjesachtig engelenkostuum de gasten naar de feestlocatie en zorgden we bij binnenkomst voor een VIP behandeling op de rode loper. Zo voelt iedereen zich extra bijzonder!

Details
Event manager:
Nikki
Bedrijfsnaam
RS Components
Feestlocatie
Diverse locaties in Amsterdam
Aantal gasten
91
Heb je vragen?
Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Bekijk meer cases

Heb je vragen of speciale wensen?

Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel feesten en evenementen tot een groot succes gemaakt. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en tips.

Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons