"Nogmaals heel veel dank voor het geweldige feest wat jullie afgelopen donderdag bij ons hebben neergezet!  We vonden het erg prettig samenwerken en zijn ook erg tevreden over hoe het is verlopen. We hebben intern ook veel goede reacties gehad. Jullie flexibiliteit en enthousiasme was enorm prettig!"

Baker & McKenzie

Bekijk deze case

De vraag van de opdrachtgever
Ontwikkel een Cubaans feestthema voor een personeelsfeest

Zo maakten wij dit event tot succes
Wat is nou gaver dan een feest in Artis? Bij binnenkomst hoor je de leeuwen al brullen! In de prachtige zalen van deze historische dierentuin waanden de gasten van Baker & McKenzie zich in Cuba. Het feest werd geopend door swingende danseressen met verrassende kostuums.  Voor de Cubaanse klanken kwam niemand minder dan saxofonist Tom Beek langs die samen met de DJ  zorgde voor een originele, opzwepende sound. De liefhebbers mochten proeven van de originele Cubaanse rum en sigaren.

Extra Puur* Effect
Alles wat wij doen, is maatwerk. Maar een feestthema helemaal vanuit het niets ontwikkelen? Dat is maatwerk met een hoofdletter M. Geen probleem voor Puur* Feesten. In samenspraak met de klant is dit hele feest samengesteld, helemaal from scratch! 

Bekijk hieronder onze fotoselectie of klik hier voor het volledige album.

Details
Event manager:
Daisy
Bedrijfsnaam
Baker & McKenzie
Feestlocatie
Artis
Aantal gasten
250
Heb je vragen?
Bel ons op 088-7887020

Vandaag tot 17:30

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Bekijk meer cases

Heb je vragen of speciale wensen?

Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel feesten en evenementen tot een groot succes gemaakt. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en tips.

Bel ons op 088-7887020

Vandaag tot 17:30

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Deze website is het beste zichtbaar in portret modus...