De vraag van de opdrachtgever

Een tweedaags programma organiseren voor medewerkers die niet zomaar onder de indruk zijn. Plezier, cultuur en culinair genieten staan bij deze uitdaging centraal!

Zo maakten wij dit event tot succes

Twee dagen, 120 personen, 3 programma’s. Puur* neemt alle zorg uit handen. Puur* zorgde voor precies de juiste balans tussen cultuur en plezier. In de middag van 20 juni werd er gewandeld door de Oude Binnenstad van Amsterdam. Exclusief voor deze groep met de beste gidsen van Amsterdam. Vervolgens werd een heerlijke lunch geserveerd. En waar?! In een karakteristieke, klassieke, romantische stadspoort. Het avondprogramma bestond uit een floating dinner. Je vaart van restaurant naar restaurant wat zorgt voor verschillende tafelpartners. Het feest op 21 juni was perfect. Een prachtige boot, jazzy tunes op de achtergrond en een gokje wagen aan de casinotafels. Relaxed genieten van het eten, de muziek, alle gasten en het fantastische uitzicht: hartje Amsterdam.

Wij nemen je alle organisatorische taken uit handen; van uitnodiging tot de foto’s na afloop

Extra Puur* Effect

De intermezzo tijdens het floating dinner was één van de hoogtepunten van het gehele programma. Een klein bootje met daarin een orgel dat zorgt voor een privé mini-concert. Ook het feest op 21 juni was magisch: een originele feestlocatie, goede band en bijzonder entertainment.

Puur Feesten
Daisy

 

Meer informatie

Stel je vraag via onderstaand formulier. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.