"Een geweldig programma op maat! We hadden allerlei eisen, maar alles is boven verwachting uitgevoerd. Voor herhaling vatbaar!"

AVIA

Bekijk deze case

De vraag van de opdrachtgeven
Een tweedaags programma organiseren voor medewerkers die niet zomaar onder de indruk zijn. Plezier, cultuur en culinair genieten staan bij deze uitdaging centraal!

Zo maakten wij dit event tot succes
Twee dagen, 120 personen, 3 programma’s. Puur* neemt alle zorg uit handen. Puur* zorgde voor precies de juiste balans tussen cultuur en plezier. In de middag van 20 juni werd er gewandeld door de Oude Binnenstad van Amsterdam. Exclusief voor deze groep met de beste gidsen van Amsterdam. Vervolgens werd een heerlijke lunch geserveerd. En waar?! In een karakteristieke, klassieke, romantische stadspoort. Het avondprogramma bestond uit een floating dinner. Je vaart van restaurant naar restaurant wat zorgt voor verschillende tafelpartners. Het feest op 21 juni was perfect. Een prachtige boot, jazzy tunes op de achtergrond en een gokje wagen aan de casinotafels. Relaxed genieten van het eten, de muziek, alle gasten en het fantastische uitzicht: hartje Amsterdam.

Extra Puur* Effect
De intermezzo tijdens het floating dinner was één van de hoogtepunten van het gehele programma. Een klein bootje met daarin een orgel dat zorgt voor een privé mini-concert. Ook het feest op 21 juni was magisch: een originele feestlocatie, goede band en bijzonder entertainment.

Details
Event manager:
Daisy
Bedrijfsnaam
Avia
Feestlocatie
Diverse locaties
Aantal gasten
120
Heb je vragen?
Bel ons op 088-7887020

Vandaag tot 17:30

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Bekijk meer cases

Heb je vragen of speciale wensen?

Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel feesten en evenementen tot een groot succes gemaakt. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en tips.

Bel ons op 088-7887020

Vandaag tot 17:30

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Deze website is het beste zichtbaar in portret modus...