"Wij hebben enorm genoten. Van zoveel mensen complimenten ontvangen over de locatie, organisatie, entertainment etc. Zeer geslaagd!"

Mireille, AAR

Bekijk deze case

De vraag van de opdrachtgever
Organiseer een jubileumfeest voor (oud)medewerkers en hun partners

Zo maakten wij dit event tot succes
Showgirls liepen rond om de gasten te voorzien van informatie over de activiteiten en heerlijke hapjes. Casinotafels daagden de gasten uit een gokje te wagen. De smaakpapillen werden getrakteerd op een heerlijke whiskyproeverij, smakelijke bites en een BBQ menu. Gasten vermaakten zich opperbest met interactieve optredens van table magicians, het laten tekenen van een karikatuur en een ouderwets fotohokje. Een jazzband op het terras en een spetterend optreden van coverband The Boston Tea Party brachten het feest naar een muzikaal hoogtepunt. Het feest werd afgesloten met spectaculair vuurwerk; een 50-jarig jubileum vier je ten slotte niet iedere dag!

Extra Puur* Effect
Puur* kiest altijd entertainment dat perfect past bij de opdrachtgever. Hoe medewerkers van een Aircraft bedrijf te vermaken? Wij regelden een speciale state of the art flight simulator, waarin de gasten ervaren hoe het is om een F16 te besturen. Een vijandelijke missie uitvoeren, tegenstanders uitschakelen en landen zonder de jet te beschadigen. Spannend!

Details
Event manager:
Daisy
Bedrijfsnaam
AAR Aircraft Component Services
Feestlocatie
Bries, Noordwijk
Aantal gasten
220
Heb je vragen?
Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Bekijk meer cases

Heb je vragen of speciale wensen?

Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel feesten en evenementen tot een groot succes gemaakt. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en tips.

Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons