De vraag van de opdrachtgever

De (oud) werknemers van Geldmaat zijn uitgenodigd voor een fantastisch personeelsfeest om het 5-jarig jubileum van Geldmaat te vieren!  

Hoe maakten we dit event tot een succes?

Bij binnenkomst werden de gasten van Geldmaat direct ondergedompeld in een feestelijke sfeer dankzij een hartelijk ontvangst door twee stralende showgirls. Hun sprankelende energie en verblindende outfits zorgden meteen voor een onvergetelijke entree. De ruimte was prachtig aangekleed met kleurrijke trossen heliumballonnen, ballonpilaren en tafeldecoratie die de feeststemming versterkten. De authentieke discovloer voegde een retro, maar dynamisch element toe aan het geheel. De ervaren DJ hield de dansvloer vol, met een mix van vertrouwde en originele beats, ondersteund door een spectaculaire lichtshow met LED-pars. Dankzij deze sfeervolle details en de inzet van professionele entertainers werd het personeelsfeest een groot succes, waarbij elke gast zich bijzonder voelde. 

Het extra Puur* effect

Wat het personeelsfeest van Geldmaat écht bijzonder maakte, was het scala aan verrassende en interactieve activiteiten. Van casinotafels met professionele croupiers tot nostalgische flipperkasten en een hypermoderne F1-simulator, er was voor iedereen iets spannends te beleven. De Karaoke Caravan zorgde voor hilarische momenten, terwijl de Silent Disco een unieke en intieme danservaring bood. Daarnaast bracht de Magic Mirror de fotobeleving naar een hoger niveau, en legde een professionele fotograaf de mooiste momenten vast voor eeuwige herinneringen. De sneltekenaar, die in razendsnel tempo prachtige en flatterende karikaturen maakte, zorgde voor veel lachende gezichten. Deze mix van entertainment zorgde ervoor dat het feest niet alleen onvergetelijk was, maar ook het perfecte voorbeeld van hoe Puur Events altijd nét dat beetje extra toevoegt. 

Foto's Geldmaat

Puur Feesten
Marjolein

 

Meer informatie

Stel je vraag via onderstaand formulier. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.